Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: Dorcia19903110 |
data dodania: 2010-05-21 12:34:05 |
treść: dziewczęta moim zdaniem nie ma się co bać, bo co ma być to będzie wszystko zależy od tego jak wy same się szanujecie a tak będziecie i postrzegane przez męzczyzn, nie ważne czy z Indii czy innego kraju czy przez Polaka. ja np. jestem z facetem z Indii, jest Shikiem, nie mam z nim większych problemów prócz tego, że jest zazdrosny, jest człowiekiem niesamowicie ciepłym i przywiązanym do religii i rodziny. ma swoje zasady wyniesione z domu tak jak i ja mam swoje, ja szanuje jego przekonania a on moje. nie rozumiem tych dzuewczyn które słuchają tych głupot dla wizy dla czegokolwiek innego w takim wypadku zaproponował by wam pieniądze a nie męczył się 3 lata, żeby uzyskać wize i pomyślcie ile można cokolwiek udawać. nie przejmujcie sie opinią innych, bo to jest wasze życie i żebyście potem nie żałowały, że straciłyście coś ważnego. fakt jest faktem kultura jest inna ale nasza dla nich jest także inna. ja z moim facetem rozumiemy się bez słów, ślub będzie w przeciągu trzech mięsięcy, bo dokumenty to masakra. jeżeli ciągle będziecie myślały, że wydarzy się coś złego to nigdy nie będziecie szczęśliwe. jakiekolwiek pytania proszę kierować na adres e-mail dorota_brzoska@wp.pl. chętnie odpowiem. pozdro |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.