Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: Dorcia19903110 |
data dodania: 2010-05-25 14:26:08 |
treść: ja mam też chłopaka z indii jest sikhiem i tez nie mam do niego zadnych zastrzezen, duzo wiem o ich religii sa bardzo pozyzytywni ne chca wojn religijnych akceptuja inne religie ale slyszalam tez ze slub w indiach z osoba innego wyznania czy kasty jest prawie nie mozliwy i prawie nie akceptowany przez spoleczenstwo ale nie wiem czy to do konca prawda bo z koleji w innyj ksiazce na temat kultury indii przeczytalam ze sie to zdarza coraz czesciej ale w zamoznych rodzinach i pardziej na polnocy indii czyli w pendzabie |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.