Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam
autor komentarza: monikka
data dodania: 2006-12-27 18:38:31
treść:
Indie nie od dzis budza kontrowersyjne i skrajne uczucia. I fajnie ze roznie postrzegamy swiat - dzieki temu jest ciekawiej, barwniej.
Zastanawia mnie jedynie agresja i zacieklosc twoich wypowiedzi Hannibalu... Mozna byc niezadowolonym, mozna nie lubic, mozna nie chciec wracac, ale zeby czuc tak wielka potrzebe ponizania i upodlenia innych ludzi to trzeba miec jakis wiekszy problem. Nie mnie stawiac diagnoze.
Jednakze pozwol ze napisze drobny komentarz: na temat Indii jest tak wiele latwo dostepnych informacji - nie tylko przewodniki, ale filmy, zdjecia, relacje z podrozy. Wystarczy odrobina zaangazowania i jest jasne czego mozna spodziewac sie tam.
Widocznie nie przygotowales sie odpowiednio dobrze do swojej wyprawy Podrozniku... Mozesz miec wiec pretensje TYLKO do siebie. Twoja wypowiedz jest swiadectwem twojego niechlujstwa.
Powodzenia nastepnym razem.
I wiecej szacunku do ludzi. To procentuje.
Z nadzieja ze sie nie spotkamy - Monika
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl