Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: TANI NOCLEG W RZYMIE? |
autor komentarza: banan82 |
data dodania: 2010-06-15 00:06:12 |
treść: hej, co do noclegów w rzymie mam w tym spore doświadczenie, gdyz jestem tam mniej wiecej raz na pol roku. niedawno znalazlem bardzo mily b&b, który prowadzi Polka, w sumie ma ich dwa, jedno mieszkanie w centrum, idealne polezenie, szczegolnie jesli chcesz wyskoczyc gdzies poznym wieczorem. drugie niedaleko watykanu tez ladne mieszkanko, po prostu rezerwuje tam gdzie wlascicielka ma wolne miejsce. niedrogo, czysto, pokoje z lazienkami, polecam. wiecej na stronce www.noclegirzym.eu milego zwiedzania, moje ulubione miejsce to zatybrze, dobra i tania pizza))) pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.