Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Poszukuję do wspólnego wyjazdu maj 2011 |
| autor komentarza: sivy1971 |
| data dodania: 2010-08-30 12:05:33 |
| treść: Hej To wszystko jeszcze w powijakach, ale ja chciałbym się przygotować do podróży troszkę wcześniej stąd moje ogłoszenie.Odnośnie września to będę mógł coś powiedzieć w lutym dlatego, że jak nie znajdę ekipy na maj to napewno będę myślał o innym terminie. Dzięki za portal-nie słyszałem o nim ale na pewno wypróbuję.A co do zainteresowania wokół podróży to dostałem na razie jednego maila. Na razie czekam na propozycje.Myślę, że czas też za bardzo odległy.Będę ponawiał co 2 miesiące. Mam nadzieję, że uda mi się z tym majem a jak nie to na pewno zgłoszę się do Waszego wątku na forum). Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.