Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia od 14 listopada |
autor komentarza: Katja |
data dodania: 2010-08-31 11:46:19 |
treść: Super. Chciałabym właśnie zorganizować sobie drugą część wyjazdu na "zwiedzanie" wysp. W przewodnikach spotkałam się z kilkoma opiniami, że na części wschodniej na południu (np. Ko Samui) pojawiają się w listopadzie monsuny i są opady spore. Mam dlatego dylemat gdzie jechać. Czy np okolice Ko lanty będą ok. Moja przykładowa trasa to pobyt w Bangkoku ok 3 dni, następnie podróż do Kambodży, gdzie spędzimy kolejne 4 lub 3 dni i na koniec lot samolotem na południe z Bangkoku. W jakiej kwocie za dzień są noclegi w bungalowach na plaży w okolicach Ko lanty? Oczywiście orientacyjnie. Czy za 100 zł czy raczej więcej. Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.