Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Turcja w pojedynke :) |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2010-09-05 23:34:41 |
treść: Wiem już, że nie jedziesz teraz. Wróciłam - ludzie przesympatyczni, rzeczywiście problem z angielskim, Trabzon jako miasto nieciekawe, ale jak odbijesz na południe to masz piękne góry. Bezpieczeństwo większe niż gdziekolwiek indziej, pod warunkiem, że się nie prowokuje tzn. bez dużych dekoldów i krótkich spódnic...a na zaczepki stanowcze nie. Nie wiem, gdzie teraz mieszkasz, ale Polacy cieszą się dużym szacunkiem i wiele drzwi otwiera się na hasło Polska. Jeśli się zdecydujesz kiedyś mog,ę Ci podać kilka kontaktów na priva. Kasę wydawałam prawie tylko na podróże dolmuszem - spanie niewiele, o ile w ogóle :). Jestem wschodnią Turcją zauroczona. Kapadocją już mniej - poziom serdeczności spada wprost proporcjonalnie do liczby odwiedzających turystów pzdr :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.