Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Samochodem do Japonii ;) |
autor komentarza: PM |
data dodania: 2007-01-06 03:12:41 |
treść: W Japonii, chociaż system transportowy maja rozwinięty chyba najlepiej na świecie, najbardziej brakowało mi mojego samochodu ze względu na ceny biletów kolejowych i hoteli. A tak poważnie, myślę, że Rosji wlasnym autem nie da się przejechać: 1/ minimum to mieć niezawodny wóz, przystosowany do tamtejszych dróg. 2/ a im lepszy wóz, tym szybciej się go straci (duże prawdopodobnieństwo utraty życia). W dalekiej części azjatyckiej są lokalne bandy ściągające haracze z przejazd określoną drogą. Kilka lat temu (a sądzę, że nic się nie zmieniło), znajomy pracując w Moskwie, chciał wyskoczyć autem do Petersburga. Pracujący z nim Rosjanie uznali pomysl za szalony i skrajnie niebezpieczny, oceniają prawdopodobienstwo wysadzenia go z auta na 99% (+ kulka w głowie).... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.