Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: Pacyfa |
data dodania: 2007-01-06 10:11:32 |
treść: Mój wpis odnośnie nazewnictwa akurat był całkiem serio ! Bardzo często jest popełniany ten błąd: mieszkańcy Indii = hindusi. Miałeś wątpliwość więc to wytłumaczyłem. Jeśli nie przyjmujesz tego do wiadomości - trudno Twoja sprawa. Nie rozumiem jednak Twojego komentarza z Indianami. Czy każdy Twój komentarz musi mieć negatywny charakter ? Jeśli nie znosisz krytyki i umiesz tylko drwić z innych to nie rozumiem po co w ogóle dokonujesz wpisu na forum. BTW-nadal czekam na to jadlo i nopój...hmmm...w zasadzie tylko po to zaglądam na Twój temat odnośnie Indii. Jak pisałem już, w Indiach nie byłem, a stąd chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć ... również tych niezawsze pozytywnych doznań ... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.