Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: hannibal73 |
data dodania: 2007-01-07 14:50:16 |
treść: To wszystko co wymieniłaś znajdziesz w Indiach......trudno polecić coś ciekawego...to zależy gdzie trafisz...po prostu jedz wszystko co Ci wpadnie w ręce.....jeśli lubisz tę kuchnię to na pewno thali będzie dobrym wyborem....tym bardziej ,że akurat to danie bywa różne w różnych miejscach.....ale nie stroń od przypadkowych "garkuchni" ....myślę ,że będziesz zadowolona skoro jadasz w Polsce takie dania......mnie to nie przypadło do gustu. A na bazarze nie trzeba jakoś specjalnie się zachowywać.....na pewno trzeba się targować i odejść z miejsca będąc niezadowoloną z ceny - to zazwyczaj pomaga |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.