Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: hannibal73 |
data dodania: 2007-01-12 13:28:15 |
treść: Tyle tekstu na raz ......i to z mojego powodu.....respect !!!! Cieszę się ,że mogłem być powodem Twojego dowartościowania.....się :) Co nie zmienia faktu ,że ujadanie nadal dominuje na tym wątku.....Nie chce mi się wdawać w szczegóły ,bo i ciekawsze rzeczy mam do roboty teraz,ale powiem tylko ,że w sumie tego się spodziewałem..... Jeśli ktoś chce się jeszcze dowartościować to zapraszam...dr Hannibal Lecter uleczy was wszystkich..... To forum nie różni się od innych...zawsze są dyżurni ujadacze,którzy za zasłoną netu mogą tu wylać pomyje na niepoprawnego Powstaje pytanie-czy mnie to rani, czy ja się tym przejmuję ? Odpowiem jak "ostatni Bond" w Cassino Royale na pytanie czy martini ma być wstrząśnięte czy zmieszane.....MAM TO W DUPIE :) Czego i Wam życzę |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.