Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Oceny zdjęć zamieszczanych przez Globtroterów |
autor komentarza: annamania |
data dodania: 2010-11-19 13:20:33 |
treść: faktycznie i ja tak robię......... wszystkich dotkniętych przepraszam:) i proszę o wyrozumiałość spieszę wyjaśnić czym kieruję się przy ocenie zdjęć albo mi się podoba albo nie być może powinnam "stawiać przysłowiowe 2 i 3 "ale w sytuacji kiedy nie do końca jestem przekonana czy to zdjęcie jest kiepskie czy tylko ja je tak postrzegam po prostu nie oceniam ,czasami piszę komentarz czasami w ogóle je pomijam wracając do meritum : myślę że jest na tym portalu możliwość oglądania tylu pięknych miejsc i sytuacji,ludzi i przyrody dzięki fantastycznym zdjęciom,że to właśnie na tym powinniśmy się skupić-ja dzięki tym zdjęciom "byłam już w tylu miejscach na świecie" za co serdecznie dziękuję pozdrawiam anna |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.