Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Oceny zdjęć zamieszczanych przez Globtroterów |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2010-11-29 04:42:01 |
treść: Ode mnie kilka słów , każda zmiana jest mile widziana , tak długo jak polepszy obecną sytuację , możliwe to jest myślę tylko przy współpracy z nami wszystkimi , każdy ma różne doświadczenia i pomysły ..Często te sprawy były poruszane poprzednio więc warto i z tego wyciągnąć wnioski i opinie. Na koniec mam jeszcze jeden pomysł do przemyślenia na przyszłość , powinniśmy może mieć listę najlepszych zdjęć zależną od roku wstawienia lub wpisania na Globtroterze , ponieważ z czasem te najlepsze zdjęcia ze starych lat są coraz bardziej z tylu a przecież bardzo wiele z nich nie są gorsze niż te ostatnio dodane. Przez ostatnie kilka lat oceniający zdjęcia się zmienili jak również i oceny są inne do tych z poprzednich lat , kiedyś było prawie nie możliwe mieć 5 za zdjęcie a ile mamy 5 teraz. Lista powiedzmy składała by się z 50 najlepszych zdjęć za każdy rok , dostęp do takich zdjęć byłby łatwiejszy niż w obecnej sytuacji. pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.