Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rajasthan w 10 dni - plan podróży |
autor komentarza: kuba_s |
data dodania: 2010-12-19 18:33:12 |
treść: Witam wyjazd bardzo krótki - ale tylko tak się dało Proszę bardziej doświadczonych ode mnie o analizę mojego planu dzień 1- rano przylot do Delhi, wieczorem pociąg do Varanasi dzień 2- Varanasi dzień 3- Varanasi, wieczorem pociąg do Agry dzień 4- przyjazd rano do Agry, wycieczka do Fatehpuhr Sikri dzień 5- Agra, bus do Jaipur, nocleg w Jaipur dzień 6- Jaipur, bus do Ajmer, nocleg w Ajmer dzień 7- Ajmer, wycieczka do Pushkar, przejazd nocny do Jodhpur dzień 8- Jodhpur, przejazd nocny do Delhi dzień 9- Delhi dzień 10- Delhi, wylot Trochę gęsto, czasu malutko, nie wiem czy to realne, czy coś odchudzić, z czego ewentualnie zrezygnować. Będę baardzo wdzięczny za uwagi i pomoc |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.