Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rajasthan w 10 dni - NOWY plan podróży |
autor komentarza: ogul |
data dodania: 2010-12-25 10:56:34 |
treść: Kuba, Trasa jak najbardziej do zrobienia. - przez Amber tylko przejeżdżałem kierując się do Pushkaru, nie wydał mi się specjalnie ciekawy, ale nie znam. Pushkar z kolei to mała mieścina, za to klimatyczna – w planowanym tempie pół dnia Ci starczy, ja jedynie sugerowałem aby to było drugie pół ;-) - ale najważniejsze: to Twoja podróż i Tobie ma się podobać, nie nam – wydajesz się mocno niezdecydowany; znajdziesz na necie mnóstwo info i zdjęć z poszczególnych miejsc; jeśli jesteś z Wawy mogę Ci przy okazji trochę poopowiadać, pokazać zdjęcia peace! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.