Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Planuję podróż. Pomożecie? A może się ktoś przyłączy? |
| autor komentarza: sylwesterek1975 |
| data dodania: 2010-12-29 11:29:12 |
| treść: Witaj byłem na przełomie pazdziernika i listopada w Wietnamie Kambodży i Malezji Witnam naprawde godny do zjechania ja jechałem z północy na połodnie .Wietnam jest tani troche rozczarowała mnie swoją brzydotą brudem stolica Hanoi reszta bardzo ok.Ja przemieszczałęm się autokarami które są zawsze wieczorem nazywaja sie sliping bus są tanie przejazd 15godzinny kosztuje ok 15$ Hotele bardzo ok.Kazdy hotel ma bióro podróży i polecam tam wykupowac wycieczki gdyż można utargować pare $ i te wycieczki są naprawde tanie.Kambodża hmm to naprawde bardzo piękny kraj tylko bardzo drogo ceny podane są w amerykańskich dolarach,ale warto.Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem Pozdrawiam Sylwek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.