Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Indie samotnie... styczeń/luty... rady mile widziane |
| autor komentarza: jacek_w |
| data dodania: 2011-01-08 10:14:41 |
| treść: Ja bym tam nie przesadzał że stolica to największe zło - jasne, jeśli ktoś chce zobaczyć krajobrazy i pomedytować w górach to tam może być ciężko :) Ale jeśli ktoś lubi duże miasta to jest całkiem w porządku. Jak dla mnie Delhi jest dość interesujące. Nie wiem po co chcesz jechać prosto z lotniska na ten dworzec po bilet? Jeśli po (podejrzewam) długaśnym locie będziesz miała siłę i ochotę żeby się tam przepychać to ok - jak dla mnie nie widzę żadnego uzasadnienia takiego pomysłu. Bo jeśli myślisz że kupisz bilet na tak dalekobieżny pociąg jak do Varanasi od ręki i na zaraz, to możesz być w błędzie :) (no, chyba że na 1AC coś się ostanie, ale sprawdź wcześniej ceny :) Z lotniska logujesz się na Pahar Ganj, (nie wiem o której przyjeżdzasz), ale dworzec jest jakieś 3-10minut od Twojego noclegu, więc jak już się ogarniesz to spokojnie sobie dreptasz po ten cały bilet. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.