Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: na własną rękę, czy z biurem podróży..? |
| autor komentarza: Dorotka77 |
| data dodania: 2011-02-02 14:26:53 |
| treść: Spędziłam w zeszłym roku wakacje w czerwcu w Chorwacji. Faktycznie dojazd samochodem daje dużą swobodę, ale nie daje możliwości zwiedzenia wysp. Na pewno jestem stronniczy, ale dojechać do Chorwacji można za 400zł w obie strony od osoby, a na miejscu wybrać się na rejs jachtem. można zobaczyć niezapomniane widoki, i odwiedzić miejscowości do których nie dotrze się samochodem. Z cenami też trochę wszyscy demonizują. Dzienny koszt wyżywienia przy założeniu że jeden posiłek jemy w knajpce zamyka sie w kwocie 100 zł, jeżeli sami przygotowujemy sobie posiłki ( jachty mają normalnie wyposażone kuchnie ) to koszty można ograniczyć do 60 zł. Proponuje miłośnikom taniego wypoczynku wybrać się do miejscowości wypoczynkowej nad Polskim morzem i spędzić wakacje ograniczając się do tych sum. Reasumując wyjazd do Chorwacji poza sezonem wliczając wszystkie wydatki mieści się w kwocie 2.000zł, w szczycie sezonu trzeba do tego dodać około 300-400zł. Pływałam w zeszłym roku z firmą Bosfor - strona internetowa - www.bosforrejsy.pl z skipperem Mirkiem. i faktycznie zmieściłam sie ze wszystkimi wydatkami w kwocie 2.000zł Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.