Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WAKACJE CZY FERIE ? |
autor komentarza: womANN |
data dodania: 2011-03-14 21:27:15 |
treść: Witam, Byłam w Egipcie z mężem i 11 synem w listopadzie w Sharm el-Sheikh. Ponieważ nie mieszkamy w Polsce byliśmy z angielskiego biura podróży. Hotel 3*** all inclusive.Faktycznie tak jak piszesz lepiej wcześniej rezerwować, zawsze to trochę taniej niż na ostatnią chwilę. Sharm jest uważane za jedno z najciekawszych miejsc. Niestety nie mogę porównać z innymi ponieważ byłam pierwszy raz w Egipcie.Pobyt nasz trwał tylko tydzień ale wystarczyło to na poznanie chociaż w małym stopniu tamtejszej kultury. Z wycieczek, które organizuje każde biuro to polecam rejs statkiem ze szklanym dnem oraz wycieczkę na pustynie (wielbłądki) z kolacją u Beduinów. Nasz syn był bardzo zadowolony. Niestety nie byliśmy w Kairze ponieważ nie starczyło czasu a chcieliśmy troszeczkę odpocząć i powygrzewać się na słoneczku, które świeciło bardzo mocno każdego dnia :) Co do kosztu hotelu to nie wiem po ile jest z Polski, gdyż tak jak już pisałam lecieliśmy z Anglii. Wieczorami chodziliśmy na spacerki :) Bezpiecznie. Jeżeli chodzi o kieszonkowe to zależny ile ma się w planie wycieczek, ile chce się przywieźć pamiątek. My mieliśmy na naszą trójkę, na tydzień pobytu 800e - i uważam, że było to sporo. Na mnie największe wrażenie wywarło nurkowanie - coś pięknego...Polecam... Życzę miłych wakacji... W razie więcej pytań proszę pisać. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.