Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podpisy pod zdjęciami - |
autor komentarza: 12250 |
data dodania: 2007-02-05 15:30:42 |
treść: Dziękuję za wprowadzenie poprawek, które wytknąłem. Faktycznie ten błąd z Afganistanem mógł wyniknąć z powodów technicznych. Domyśliłem się tego gdy zobaczyłem to samo zdjęcie już na właściwym miejscu. „Darekl” miał chyba problemy z umieszczaniem zdjęć w Galerii ale tym bardziej powinien „przyłożyć się” do tej pracy. Ponawiam prośbę by autorzy zrobili przegląd swoich zdjęć już zamieszczonych i staranniej opisywali nowe, bo nie mam zamiaru ciągle wytykać błędy. Radek, nie przyjmuję tytułu, który mi jednostronnie przyznałeś. :-] Byłeś bardzo łagodny, bo sądziłem, że dostanę łatkę z napisem „Pierwszy Cenzor Globtrotera.pl”. Niech każdy jest sam dla siebie moderatorem. Moderator, to ktoś kto jest powściągliwy, umiarkowany. Tak też nazywa się spowalniacza. Zawsze uważałem, że lepiej powoli i dokładnie, niż szybko, a byle jak. Wówczas nie będzie tego typu błędów i pomyłek. Pozdrawiam wszystkich. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.