Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia na własną rękę - wróciłam pomogę |
autor komentarza: swift |
data dodania: 2011-04-03 23:08:09 |
treść: Art80 = postaraj się zrozumieć jedną rzecz. Tydzień w Kenii z Polski( przelot, hotel) to wydatek 3000 zł, a 2 tygodnie 4000 zł . Więc Twoje wyliczenia cen hoteli biorą w łeb. A ludzie z Polski , jak jadą raz w roku na urlop to naprawdę mają gdzieś , czy safari kosztuje 200 czy 250 euro. I na pewno nie jadą tam szukać budek z hamburgerami. Ja jeżdże do Afryk jako birdguide i na birdwatching. Kenię przejechałem wzdłuż i wszerz i przewodnicy których wynajmuję są ustawieni pod polskich turystów. Ciekawe, kto robił te klasyfikacje parków ? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.