Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia na własną rękę - wróciłam pomogę |
autor komentarza: lesniak |
data dodania: 2011-04-10 20:06:12 |
treść: Agucha i flugo Jadę w 5 osób w sierpniu do Kenii ,Tanzanii na Safari i na 3 dni na Zanzibar. Mam kilka pytań: - Czy rezerwować safarii z Polski. Mam polecone biuro www.primetime.co.ke. Z tego co czytam taniej będzie wytargować cene na miejscu w Nairobi. - Hotel. Przylatuje do Nairobi o 2 w nocy (turkish airlines). Czy mogę bezpiecznie o takiej godzinie jechać do poleconego przez ciebie hotelu taksówką. Będe miał dużo gotówki, a różnie sie o tym mieście słyszy. - Tanzania. Czy będąc wczesniej w Masai Mara, Nakuru i Amboseli jest sens jechac jeszcze do Serengeti i Ngorongoro. (taki mam plan). - Zanzibar. Szukam taniego i czystego hotelu. Słyszałem o ciekawych hotelikach na palach przy plażach. Jak tego szukać. Przylecę na Zanzibar samolotem z lotniska Kilimanjaro. pozdrawiam Wojtek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.