Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: bilety |
autor komentarza: adrianmarczak |
data dodania: 2011-05-09 08:15:45 |
treść: Witam jade do Mongoli w czerwcu i nie wiem co sie bardziej oplaca kolej czy samolot pisze tak ze wzgledu na to iz oczytałem sie na forach ze teraz samolot tanszy niz piciag nie wiem co zrobic bylem w mongoli w 2007 ale wtedy piciag byl tanszy duzo tanszy czy ktos moze wie ile teraz kosztuja w przyblizenu bilety z moskwy do ułan bator lub inne połaczenia moze gdzies z ukrainy jest podobno jakies moze to jest tansze jak jechalem w 2007 to z moskwy 2 klasa w kupe placilem cos okolo 230$ za 1 osobe prosze o pomoc |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.