Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Krym |
autor komentarza: mickin |
data dodania: 2011-05-11 22:19:59 |
treść: Cześć , Ja byłem na Krymie w 2006 roku 17 dni w 6 osób. Jechaliśmy pociągiem W Kijowie spaliśmy w hostelu Kijów - nocleg wcześniej zarezerwowany przez interenet. Co do samego Krymu to moim zdaniem najtaniej wychodzi na własną rękę - fakt że musisz sam zatroszyć się o nocleg i wyżywienie.CO do podróży pociągiem to ja wspominam ok zawsze trafialiśmy na miłą Panią konduktor u której kupowaliśmy piwo. Spałęm w Jałcie w prywatnej kwaterze -dostaliśmy namiar od Ukrainki którą poznaliśmy w pociągu Poznań -Kijów. Moja rada jest taka jeśli pojedziesz pociągiem to proponuje w dniu przyjazdu na dworcu w Symferopolu kupić sobie bilety na pociąg powrotni bo latem ob łożenie jest mega w ich pociągach. Ja nie mogłęm kupić przez 4 dni 6 biletów na pociąg do Odessy. W Sudaku - gdzie pojechliśmy z Jałty marszrutką to po wyjściu na parking stały kobiety i sprzedawały noclegi za 4-5 dolarów. W Kerczu znaleźliśmy hotel - bardzo tani w centrum. Powodzenia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.