Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza |
autor komentarza: przemo77390 |
data dodania: 2011-05-16 09:20:21 |
treść: Witam, Poruszalem już ten problem ale jeszcze raz do niego wroce bo gdzies temat mi zaginal: 06.07.2011 wylatuje do tajlandi i 07.07.2011 laaduje w tajlandi jednak od razu tegosamego dnia wylatuje do Indonezji nastepnie wracam 22.07.2011 w drodze powrotnej z indonezji zatrzymuje sie w tajlandi na tydzien. I tu moje pytanie o jaka wize skladac wniosek w pierwsza strone o tranzytowa a w druga o turystyczna czy moze od razu lepiej turystyczna z dwukrotnym wjazde. Czy jezeli tranzytowa i turystyczna to zaznaczyc to na jednym wniosku czy moze skladac dwa wnioski? Kolejne pytanie nie wiem gdzie bede spal w tajlandi do zamierzam sie poprzemieszczac co w takim razie wpisujecie w rubryce "Proposed address in Thailand" we wniosku wizowym? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Przemek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.