Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Koszty Annapurna |
| autor komentarza: bynio |
| data dodania: 2011-05-17 16:11:39 |
| treść: Mierzysz wszystkich własną miarką, nie muszę zarabiać na turystach tak, jak Ty (napisałem z dużej litery, to kwestia wychowania) ponieważ mam własną firmę w innej branży (fotograficznej) i nie ogłaszam się z działalnością na forach udając doradcę. Po prostu jestem uczciwy w interesach, dla Ciebie to może podejrzane i dziwne, ale uwierz, że tacy ludzie też istnieją. Tym ludzie różnią się od zwierząt, że pomagają innym bezinteresownie! A na urlopy wyjeżdżam ze swoimi bliskimi znajomymi i nie widzę najmniejszego powodu, aby brać od nich pieniądze za organizację imprezy. Może Ty tak robisz, ja się tym brzydzę. Nie raz tutaj doradzałem innym w kwestiach miejsc, w których wcześniej byłem i zawsze pisałem prawdę, może to potwierdzić wiele osób. Takich jak ja jest tutaj większość, mnie też niejedna osoba pomogła w organizacji wyjazdu (o dziwo wyobraź sobie zupełnie bezinteresownie) i dziwię się raczej Tobie, że próbujesz robisz biznes na forum podając przy tym nieprawdziwe lub niepełne informacje. Dla mnie to kompletny obciach. Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.