Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przejazd z Bogoty do Quito |
autor komentarza: terre40 |
data dodania: 2011-05-25 12:40:33 |
treść: w Kolumbii byłam w marcu 2011, wklejam Ci link z rozkładem jazdy, cenami, firmami etc http://www.terminaldetransporte.gov.co/home/index.php?option=com_wrapper&Itemid=12 dla mnie to było bardzo pomocne, pewnie, że trasę możesz podzielić zwiedzać, nocować, polecam Salento w okolicach Armenii, możesz też rozważyć przeloty wewnętrzne, w promocji można trafić niezłe ceny, korzystałam, znaczna oszczędność czasu, nie bardzo rozumiem bus, który zatrzymuje się na nocleg?pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.