Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan do Peru do weryfikacji |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2011-06-08 08:29:35 |
treść: Hej,wybieram się do Peru w dniach 24 pazdziernik-11 listopada plus 2 dni w londynie,wypiszę co wymyśliłem a was proszę o weryfikację,obok też napiszę pytania.Z góry dzięki za pomoc,nie lubię siedzieć długo w jednym miejscu ale też nie tak żeby biec.Ok. 24 pażdziernik wylot/przylot-Lima-nocleg Hotel Espana 25.Wyjazd z Limy do Pisco z rana- Pyt.Nie bardzo właśnie wiem o co chodzi w Pisco,czy po przyjeżdzie melduję się w jakimś hostelu i od razu moge lecieć żeby zobaczyć wyspy balestas,czy też przyjeżdżam cos tam rezerwuję i jadę rano?Ile na to czasu potrzebuję Czy wyspy balestas zwiedza się razem w pakiecie z Paracas czy też to są osobne wycieczki czy jak? Co jeszcze można tam zobaczyć? Znacie jakiś fajny hotel w tym rejonie?Można zostawić bagaż bez problemu w jakimś hostelu po check oucie?braliście jakieś pokwitowanie na takie zostawienie bagażu? Mam wysiąsć gdzieś na jakimś skrzyżowaniu bo nie dojeżdżam do Pisco? Jak jest z autobusami do Arequipy,jeżdżą rano czy wieczorem,mam stać gdzieś na tym skrzyżowaniu,czy jest jakiś dworzec w Pisco na który podjadą te busy? 26.Wyspy balestas i rezerwat Paracas(zależy od tego ile spędze poprzedniego dnia) 27.Wyjazd do Arequipy-15 h lub tzw.dzień rezerwa 28.Arequipa-zwiedzanie 29.Kanion Colca-Chivay-2 dniowa wycieczka 30.j/w-powrót do Arequipy 31.Wyjazd do Puno 1.Pływające wyspy Uros-wyjazd do Copacabana w Boliwi Warto się przejechać tam? 2.Odpoczynek w Copacabana-Isla del Sol/wyspa słońca 3.Przejazd do Cuzco 4.Cuzco 5.Wyjazd do Aquas calientes -Czy do ollantaytambo jeżdżą jakieś colectivos?jak często jeżdżą pociągi do aquas calientes? -rezerwować wcześniej nocleg w aquas czy nie? 6.Maczu piczu-powrót do Cuzco 7.cuzco 8.Cuzco 9.Cuzco 10.Wylot do Limy-Lima zwiedzanie 11.Wylot do londynu 12.Przylot do londynu 13.zwiedzanie Londynu 14.Przylot do poznania Dziękuję za pomoc! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.