Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: TANZANIA( safari) ,ZANZIBAR SIERPIEŃ 2011 |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2011-06-17 09:56:50 |
treść: Z odpływami to było w grudniu tak,że na kilka godzin nie było wody i niemożliwe było kąpanie się w oceanie-natomiast nie przeszkadzało to mi kompletnie.np.odpływ zaczynał sie ok godziny 11 stej i ok 13-14 nie można już było się kąpać,po czym ok 16 już znów można było.taki jest zanzibar.Oczywiście godziny są względne bo jednego dnia jest to o 13 stej drugiego np o 6 rano Hotel organizuje wszelakie wycieczki,wygląda to tak,że wpisujesz się na listę która sobie wisi na dole i jak sie uzbiera grupa to wtedy jedziesz z grupą za o wiele taniej a jeśli nie i chcesz dalej jechac to możesz zapłacić więcej i jechac sama czy z kimś-nie są to jakieś kolosalne kwoty. Obok hotelu znajduje się taka chatka w której siedzi sobie człowiek który może Cie podrzucić gdzie chcesz za połowe ceny. Na miejscu jest też 'kapitan"mam go na zdjęciach,który wypływa z Tobą na lagunę i organizuje wszystko to co na wodzie:łowienie ryb,nurki,snorki etc-bardzo przyjazny i tanie-2 osoby na 2 godziny snorkowanie(z dopływem ok 3,5H)koszt 15 $ Moje mozliwości były nieco ograniczone bo ktoś z kim byłem zachorował (lekarz jest w Jambiani)ale zwiedziłem;Jozani Forrest,byłem na spice tour,w stone town po przylocie 2 dni,oraz na snorkach z kapitanem:) Baw się dobrze i jak masz pytania jeszcze chętnie odpowiem-na zdjęciach masz dokładnie jak wyglada to wszystko o czym piszę. Pozdr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.