Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: samochód z kierowcą |
autor komentarza: szkot |
data dodania: 2011-07-18 13:38:23 |
treść: dotychczas zawsze podróżowałem transportem publicznym i byłem zadowolony. Ale wiele razy po drodze mijałem coś ciekawego i byłem zmuszony jechać dalej. Gdybym tylko mógł sięzatrzymać! Czytałem, że z Delhi do Agra najlepiej pojechać pociągiem, ale już zwiedzanie kilku miejsc w Radżastanie może się opłacać samochodem z kierowcą. Tym bardziej, że będzie nas 4 osoby. Daje to możliwość poznania miejsc nieturystycznych, które normalnie pomija się w drodze pomiędzy miastami. Poza tym wiadomo, że czasu zawsze jest mało i lepiej żebym ja nie czekał na transport tylko odwrotnie. Widzę tylko 2 potencjalne problemy: w drodze mogą pojawiać się dodatkowe koszty o którchych wcześniej nic nie powiedzą, oraz możemy trafić na kierowcę który będzie błądził czy po prostu nie będzie nam odpowiadał. A jak już wyruszymy to będziemy z nim "udupieni" na te 10 czy 12 dni. Dlatego mam nadzieję, że ktoś z Was poleci kierowcę który sprawdził się w terenie. No i przy okazji zdradzi ile to kosztowało. Mam tu jedną ofertę, wg wyliczeń google maps 2200km, 2 tygodnie, cena dla 4 osób 500 euro. W cenie podatki. Jak to się ma do tego, co Wy płaciliście? Wolałbym wszystko załatwić przez internet i nie tracić czasu na miejscu, ale wiem że w ten sposób mogę sporo przepłacić. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.