Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: INDIE 18 marca - 8 kwietnia |
autor komentarza: efowa |
data dodania: 2007-03-20 18:05:24 |
treść: hej, fajnie ze sie odezwaliście :) z waszych relacji widać ze każdy dzień to mega wrażenia, niezapomniane widoki, ZAPACHY !!! ha ha ha i tak trzymać!. trochę wam zazdroszczę, u nas w Poznań City buro ponuro, deszcz pada zimno, dobre warunki na zabunkrowanie sie w domu z kubkiem grzańca :) AAAAA Kaśka poczęstowałam sie jedną pozycją książkową z półki - " Śniadanie u Tiffany'ego" - mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :) szybko przeczytam :) Michał dzięki za podanie tych kilku magicznych cyfr! będę spała o godzinę dłużej :) Czekam na kolejne info, sprawdzam sobie w sieci podawane przez was miejsca z ciekawości i żeby nacieszyć oko!rzeczywiście wszystkie miejsca są niezwykłe :) po prostu inny świat :) Pozdrawiam cala trojkę z sekretariatu kancelarii :) do kontaktu pa pa P.S tęsknię za Blue :( nie mam w pracy do kogo sie przytulać!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.