Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Azerbejdżan - wiza od 02.2011 |
autor komentarza: Fafik |
data dodania: 2011-08-09 17:38:49 |
treść: Ja wyrabialem wizę w kwietniu w W-wie na Saskiej. Koszt wizy to z tego co pamiętam 240zł. Musialem przedstawic rezerwacje hotelu, bilet lotniczy (powrót), ew. rezerwacje hotelu w następnym kraju, czyli info o tym jaki będzie następny punkt wyprawy. Mialem w paszporcie stemple z Izraela i nikt mi nic nie poweidział. Mialem kserowki z Lonely Planet wiec to co bylo o Armenii to mi wyrzucili, wizy armenskiej tez nie mialem. Czas oczekiwania na wizę ok. 7dni. Na granicy Gruzińsko Azerskiej niezle mnie przetrzepali, tzn. rozmowa z szefem posterunku granicznego, wyładowanie całego bagazu i ogolnie pytali się co tam bede robił. Ogolnie kraj wart zachodu... Drogi te głowne bez zastrzeżen. bynajmniej na trasie Lagodekhi - Baku. Podobnie Baku - Quobustan. Z tego co widziałem to poboczne drogi są takie jak w Polsce. Benzyna za grosze. Litr E95 okolo 2,1zł. Gaz - 1,2(3)zl. Jak cos to pis, sluze pomoca ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.