Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: INDIE 18 marca - 8 kwietnia |
autor komentarza: Vera |
data dodania: 2007-03-29 06:15:54 |
treść: 36-38 :)) dla mnie optymalnie :P Mam nadzieje, ze zmiescicie sie do pociagu do Varanasi :)) a jak juz bedziecie wracac to ze zmiescicie sie do samolotu :)))) U mnie szkoła w pełni, został mi tydzień przed świetami (ufff...) pogoda jak mowila kolezanka przede mna jest super :) wiec codziennie w ramach odprezenia jade wieczorem z Thala nad rusalke rowerkiem :) Thala nadal oczekuje na Blusiastą i chyba strasznie teskni za swoją siostrzyczka. Wczoraj rano jak jechalam do szkoly (bo jezdze teraz tez na rowerku:) spotkalam Pawła i Terrego u nich chyba tez wszystko gra, choc nie mialam czasu sie rozgadywać bo bym spóźniła się na moje ulubione Wychowanie do Życia w Rodzinie :D Okazalo się ze nie jade do turcji (a buuu) wiec szukam sobie teraz atrakcji na weekendzik majowy :) zostalo mi 45 dni lekcyjnych do konca roku szkolnego i jestem szczesliwa. Ryz, warzywa, przyprawy i banan ?? dla mnie abstrakcja Bawcie się nadal dobrze, nie wiele czasu wam zostalo a wrocicie do szarej rzeczywistosci swoich "normalnych" ludzi :D Pozdrawiam Ja i Thalinka! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.