Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: KaVe |
data dodania: 2011-09-15 20:34:31 |
treść: Witam! Jestem dosyc zszokowana wypowiedziami niektorych osob....szczegolnie tych, ktorzy tylko 'cos tam slyszeli', 'gdzies tam czytali' i generalnie maja bezpodstawne opinie, do ktorych oczywiscie, mimo wszystko maja prawo....wiec nie mam zamiaru krytykowac.... jestem 3 lata po slubie, moj maz jest hindusem, nie zmienil sie po slubie (tak, bralismy tradycyjny slub w Indiach). Powiem tak, wszystko, naprawde wszystko zalezy od osoby, nie ma sensu generalizowac i pytac 'jak bedzie'? Moj maz jest swietnym facetem, ale na pewno ma na to wplyw fakt, ze pochodzi z wyedukowanej rodziny, ktora jest bardzo tolerancyjna i zafascynowana Europa, fakt ze nie jest religijny (ja tez nie jestem ,dlatego tylko o tym wspominam), ze kocha mnie za to ze jestem niezalezna i pne sie po szczeblach kariery, a cala moja rodzinka z Indii bardzo mi kibicuje. kocham moich tesciow, dzwonie do nich kilka razy w miesiacu. Zyjemy w Anglii, ale spedzamy tez kilka miesiecy w Indiach, gdzie chlone ich tradycje i szanuje zwyczaje i wnosze powiew 'zachodu'. W Indiach lamie 'tabu' tancze z tesciem, sadzam tesciowa do stolu z mezczyznami (tak, kobiety czesto jedza osobno) i otwarcie mowie ze jem wolowine oraz pijam wino. Chyba po prostu jestem szczesciara i mam nadzieje, ze wszystkim wam, ktore jestescie w zwiazkach, tez sie pieknie ulozy, powodzenia i pozdrowienia! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.