Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wskazówki |
autor komentarza: kodzik |
data dodania: 2011-10-03 23:38:36 |
treść: hej! Właśnie w piątek ruszam i ciągle zmieniam trasę ;) mój pierwotny plan wyglądał tak :http://www.globtroter.pl/forum/index.phtml?akcja=watek&id_watek=36255 Obecnie trochę to się pozmieniało i bardziej skłaniam się ku poniższemu: Termin podróży 8-26 październik -PEKIN (Wielki Mur,Zakazane miasto,Pałac Letni,Hutongi itp.) -poranny pociąg do Datong + zwiedzanie Groty Yungang -noc w Datong -zwiedzanie Hengshan Wiszące Świątynie + transport do Wutai Shan (jak się tam dostać?) -noc w Wutai Shan -dzień w Wutai Shan +bus do Taiyuan +bus do Pingyao (ew.noc w Taiyuan) -1/2 dni w Pingyao + bus/pociąg do Xi'an Po Xi'an w zasadzie mam pewność co do chęci wyprawy na HuaShan, reszta jest 'płynna'. Postanowiłem raczej zrezygnować z Szanghaju na rzecz atrakcji w okolicy by nie tracić czasu na długą podróż (muszę wracać z Pekinu) Będę więc bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki dot.trasy. Z rzeczy praktycznych: -rezerwowałeś noclegi przez internet z Polski( mam tylko noclegi w Pekinie) - jeśli jakieś polecasz lub odradzasz,chętnie skorzystam z rad. -jak kształtują się koszty -wszelkie inne 'niezbędne' praktyczne wskazówki ;) Z góry wielkie dzięki za wszelkie info! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.