Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nowe zasady oceniania |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2011-12-04 19:31:14 |
treść: tkos. Oczywiście nie sposób się z Tobą nie zgodzić,ale pozostaje w dalszym ciągu małe ale... .Nie miałem zamiaru nikogo tu urazić bo moje zdj. także dla wielu będą gniotami i nie ładne co ładne ale co sie komu podoba ! Sądziłem że poddam pod dyskusję pewne rzeczy. Wiem to nie jest nowy temat, co nóż pojawia się dyskusja na forum odnośnie oceniania. Może zgodzisz się z tym że te wspomniane 5 przez Ciebie,często wstawiają osoby które w ramach rewanżu itp wstawiają sobie wzajemnie 5. Ok z tym nie będę polemizował,ważna jest tu też dobra zabawa. Nie mniej chyba nie o to chodzi chyba ? Zdjęcie ma coś przedstawiać chyba ? Jasne wiem to co napisałem dla wielu będzie oburzające ,no cóż. Inną kwestią jest to że zdj. z Kraju nie są punktowane. Czyli mieszkając po za granicami mógłbym wrzucać co leci i łapać punkty,bo czemu nie ? Tyle że dla znakomitej większości pkt-y nie mają znaczenia a jedynie chcą oglądać coś co jak podkreśliłem nie jest czyszczeniem pamięci aparatu i nabijaniem sobie pkt-ów. Pozdrawiam i już się nie udzielam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.