Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZWIAZEK ... KOBIETA POLKA MEZCZYZNA HINDUS !!! |
autor komentarza: olioo21 |
data dodania: 2007-04-10 23:13:51 |
treść: -------------------------------------------------------------------------------- a ja chcialam cos napisac. wiem ze to forum to juz dawno bylo ale przez caly dzien szukalam czegos o tej tematyce i znalezc nie moglam. mieszkam w anglii tzn pracuje w takim malym pubie ktorego manager i assistant manager sa hindusami. Znam ich od pol roku a juz tyle sie wydarzylo. wreszcie moge sie zwierzyc, a dlaczego wreszcie? bo z kim bym tu nie chciala o nich pogadac kazdy jest pelen uprzedzen. chodzi mi o Polakow. Gdy tylko mowilam kolezance ze wychodze na zalozmy impreze z znajomymi z pracy kazdy mowil "co? z tymi brudasami?" to byl tylko prezyklad, kompletna nietolerancja,uprzedzenia i wogole niechec poznania a jak mozna oceniac po pozorach?? nie rozumiem. z Yamanem bo tak mial na imie polaczylo mnie cos wiecej. rok starszy,z new delhi w indiach. Poczatki byly okropne, tzn dla nas fantastyczne bo sie poznawalismy ale najgorsze bylo ukrywanie naszej znajomosci przed innymi Polakami. Gdyby moi wspollokatorzy dowiedzieli sie ze sie zadaje z Hindusem to niewiem co by bylo. a na ulicy mimo ze to anglia zawszeslyszalam cos brzydkiego, o wyjsciu do restauracji juz nie bylo mowy. Spotykalam sie z nim wiec u niego w domu oczywiscie w tajemnicy przed jego znajomymi bo co oni by pomysleli..no wiec komunikowalismy sie tylko po angielsku, z tym ze Jego ang byl dobry ,moj nie no alle jakos to bylo. mialabym bardzo duzo do napisania alle nie chce tak publicznie chcialabym na wiazac z Toba jakis kontakt bo naprawde sie ciesze sie ze wreszcie znalazlam osobe ktora ma problem jak ja. jesli sie zgadzasz napisz moze na moje gg 9662989 lub na moja poczte olioo21@yahoo.pl bede wdzieczna. juz sie nie moge doczekac:) pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.