Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indie czy Chiny |
autor komentarza: Jakietaniebilety |
data dodania: 2011-12-23 11:43:20 |
treść: obawiam się że 1500 na osobę na 2 tyg w Chinach nie wystarczy. Pewnie da się przeżyć ale nic poza tym. Przejazdy są drogie i wszelkie atrakcje. W Indiach zaczepiają niestety ale też zależy w których miejscach. Chyba najbardziej nachalni ludzie jakich w życiu widziałam sa w Agrze. W innych miejscach w których byłam da radę wytrzymać. Nie trzeba na nich zwracać uwagi. Widokowo bardziej podobają mi się Chiny ale w Indiach jest coś specyficznego, czego nie ma nigdzie indziej. To jest miejsce gdzie można się naprawdę wyluzować. Oczywiście to jest moje prywatne zdanie :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.