Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: aktualne informacje -Kuba |
autor komentarza: sportur |
data dodania: 2012-01-19 19:39:04 |
treść: Mogę przekazaż w miarę aktualne informacje na temat wyjazdu na Kubę . Jesli chodzi o kartę turysty , załatwiłam to przez Biuro Turystyczne,Opal Travel . Bez problemu - opłata 123 zł . Najlepiej te kartę mieć juz w Polsce, wtedy nie będzie niespodzianek po drodze. Leciałam z Berlina do Madrytu i juz tam pytano mnie o nią. Na Kubę lecialam z Madrytu Iberią. ok 10 godz lotu. Na miejscu można mieszkać w casa particulares - domy z pokojami dla turystów oznakowane niebieskimi tabliczkami. Najlepiej znaleźć coś polecanego przez innych turystów, bo można sie zdziwić warunkami mieszkalnymi, niestety na minus. Jeśli ktoś chce podróżować po Kubie samodzielnie, to chetnie udzielę kilku rad. Kuba jest barzo ciekawym krajem, wzbudzjącym różne emocje, ale warto sie tam wybrać i poznać ją tak prywatnie poza hotelami. Te są takie jak wszędzie, piękne, ekskluzywne itd Ale Kuba prywatnie, wśród ludzi jest inna.. Warta poznania. Polecam i zapraszam jeśli ktoś chciałby sie dowiedzieć więcej - sportur@wp.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.