Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: !!! WAZNE !!! Ubezpieczenie w podrózy |
| autor komentarza: Jadu |
| data dodania: 2012-01-25 14:31:30 |
| treść: w AXA ubezpieczam swoje i nie tylko moje grupy trekkingowe w Himalajach i grupy po Europie i Azji w sumie przez ostatni rok ponad 300 osób ... szkody i wypadki także były i nie było problemów...Były pojedyncze zachorowania - wizyty u lekarza w Nepalu i w Chinach oraz w paru krajach Europy i dwa razy było zaginięcie bagażu przez linię lotniczą..... ogólnie nieskomplikowane sytuacje....wszystko w porządku i bez kłopotów z wypłatą odszkodowania czy opieką. Może niestety problem zaistniał po stronie help-center. Jak wrócisz cało i zdrowo złóż reklamację na obsługę i zaistniała sytuację. Ja w swoim zakresie współpracy z nimi nie mogę im niczego zarzucić, ale niestety moje polisy przy rocznych ich sprzedażach to mała kropelka. Moje firma jest w moim profilu. Zdrowia życzę ! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.