Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: !!! WAZNE !!! Ubezpieczenie w podrózy |
| autor komentarza: mrcanberra |
| data dodania: 2012-01-28 22:23:22 |
| treść: bynio? ile kosztuje takie ubezpieczenie w PZU? A o te karte to chodzi Ci aby zabrac ja ze soba czy jak bo nie rozumiem? Czy jest cos takiego, ze to ubezpieczyciel daje takowa karte i w naglych przypadkach mozna z takiej korzystac? Mozesz cos o tej karcie kredytowej napisac? Kiedys na wyprawe do Azji polise wykupilem sobie wlasnie w PZU (miesiac ochrony kosztowal mnie 100 zl), niby to ubezpieczenie zapewnialo mi podstawowa i najwazniejsza opieke z gwarancja, ze w razie naglych przypadkow nie musze placic za wszystko wczesniej sam. Teraz chialbym wiedziec o jakiej ofercie Ty mowisz, moze sie przydac na przyszlosc. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.