Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: jacekk |
data dodania: 2007-04-30 00:54:59 |
treść: Może mam alergie , może nie mam,a ty może jesteś jednym z tych frajerów,ktorzy gdy ich po raz 10 prowadzą do sklepiku z przyprawami to myślą,że to tak z przyjaźni i ciekawości drugiego człowieka?nie będę ci pisał o moich przygodach z hindusami , bo myślę,że wcale cie to nie obchodzi.Zdaje sie ,że należysz do ludzi,którzy cenią sobie jedynie słuszny swój punkt widzenia.Zwrócę ci jedynie uwage na to ,że z tego rodzaju for korzystają równięz ludzie ,którzy mają jedynie mgliste wyobrażenie o jakimś miejscu za nim je odwiedzą( to a propo syfu i norylska). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.