Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: szukam chętnych na wyjazd do Indii :) |
autor komentarza: Króliczyca |
data dodania: 2007-05-02 20:53:35 |
treść: Czesc człowieki :) Mam pytanie do Was. W ogolnym skrocie. Zalatwilam sobie praktyki w polskiej ambasadzie w delhi ale po 2 miesiacach czekania na wize- okazalo sie ze MSZ indyjski nie wyda mi jej. No i mam cholernie wielki problem, bo mam bilet w 2strony kupiony juz od lutego, dziekanke wzieta i jak sie teraz okazuje nie mam z kim jechac. Wiec wielkie pytanie do Was…Czy nie chcecie pojechac na co najmniej miesięczny wyjazd do Indii? Bilet musze wykorzystac do 6lipca,bo inaczej wszystko przepadnie na amen :( Chcę zrezygnowac z dziekanki i zdac egzaminy w czerwcu. Najlepiej byloby pojechac z poczatkiem lipca juz po sesji, ale jezeli cos sie rozwiaze pomyslnie (bo juz chyba gorzej byc nie moze :( ) to staropolskim zwyczajem ;) bede kombinowac :) Studiuje religioznawstwo a Indie marza mi sie od lat. Gdybyście się zdecydowali, albo mieli jakies pytania, dajcie znac Czas goni a ekipy wyjazdowej brakuje Tak wiec mam nadzieje,ze się uda wyjechac, zwiedzic kawalek swiata i przezyc coś fajnego A jeżeli się nie zdecydujecie, a wiecie,ze ze ktos z Waszych znajomych wbiera sie do Indii, bardzo prosze o kontakt :) Pozdrawiam Królik ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.