Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kreta |
autor komentarza: doceanjo |
data dodania: 2012-03-01 09:20:23 |
treść: elounta plaka, bardzo piekne, malownicze spokojne wioski,male ryneczki,z restauracjami. jedna z lepszych rest to -all in one- jedzenie szczerze swieze, innych nei polece! plaze sa oblegane, przyhoteleowe. ale nie tak jak w heraklionie . , hersonisos bo to imprezownie .lezak na lezaku, i smieci. w tych w-w miejscowosciach znajdziesz plaze , gdzie bedzie nawet okolo 10- 20 osob,to byly moje ulubione miejsca. takze nieznana, idzie sie okolo 30 minut malo kto o niej wie, z widokiem na kolokichte-wyspe, lipiec sierpien bylo ok 38 do 40 stopn C. najlepiej wieczor i ranek, kolo 25, ja osobiscie lubie taki klimat. wrzesien chlodnieszy ok 30. do 34-. z tych miejscow masz blisko i w gory, piekna sprawa, lub na spinalonge, lodka, - z plaki taniej. grecki klimat ma podobno tez chania, ale jest oblegana, bo ma dobra reklame i lotnisko, wiec nei wiem jak by sie podobalo. a plaki i elounty masz bus 1 -2 euro do agios nikolaos, tam mozna potanczyc,sa kluby itp.duzo sklepow.taxi -nawet 20 e jak nie znasz greckiego, ale jest warte okolo 6e.na tej trasie. milego wypoczynku. marmin bay ( jak pamietam poprawnie )-hotel gdzie pracuja polki, wiec jezyk dla rodzicow nie bedzie tez problemem:):) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.