Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Punktować jakość czy pasję podróżowania ? |
autor komentarza: Naturell |
data dodania: 2012-03-22 20:46:57 |
treść: Zgadzam się z Tobą. Zresztą pod którymś zdjęciem dodałam podobny komentarz do tego co tu przytaczasz. To strefa podróżników , wiec oceniajmy przede wszystkim wartość przekazu a nie technikę , zachętę do odwiedzenia pokazanego miejsca . Oczywiście nie popieram umieszczana zdjęć zupełnie marnej jakości czy z ujęciami nie pokazującymi nic istotnego np. kolano fotografa z plażą tle ( przykład z Globa). A tak na prawdę to czy ma dla mnie znaczenie, że ktoś ocenił moje zdjęcie miernie? Jeśli wystawiam na konkurs fotograficzny to oczywiście ale nie w chwili dzielenia się wrażeniami z podróży. Z pozdrowieniami ... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.