Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jakucja, Syberia |
autor komentarza: dadrian |
data dodania: 2012-03-26 20:36:55 |
treść: Witam Adamie, Chciałbym w tym roku zobaczyć Syberie tak od kuchni. Marzę o tym, żeby dojechać samochodem do Jakucka i w tym celu chcę nawet kupić UAZa i przygotowąć go na tą podróż chociaż, nie jestem do końca pewny czy zachodnie auto nie jest odpowiedniejsze. Planuję wyruszyć na początku września. Wszyscy uwazają mnie za wariata, ale ja jestem na emeryturze i mam dużo czasu. Pozatym, łatwiej jechać po zamarzniętych błotach Syberii. Będzie to podróż mojego życia i będzie mi bardzo miło, że gdzieś tam w głębokiej Syberii spotkam swojego. Będę szukał jakiegoś towarzysza do podróży, ale jeżeli nie znajdę to zdecydowanie jadę sam. Mój e-mail : es.adrian@wp.pl Bardzo proszę Cię o kontakt. Pozdrawiam Adrian |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.