Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indonezja - świeże informacje |
autor komentarza: rybka23 |
data dodania: 2012-03-30 16:24:26 |
treść: dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :) az mi milo ze sa takie osoby ktore sluza pomoca :) wlasnie z tego co juz sobie poczytalam chcialabym zatrzymac sie w Ubud przyznam szczerze mnie plaze malo interesuja uwielbiam zwiedzac ogladac budynki poznawac nowa kultura ale niestety moja druga polowa glownie nastawiona jest na plazowanie wiec musze go prac pod uwage :) na pewno skorzystam z Twoich rad bo beda mi bardzo pomocne nie chce sie zastrzymywac w turystycznych miejscach bo tam poza drinkami wielkich atrakcji nie ma :) a skuterem mialam okazje jechac i musze przyznac ze boje sie jechac na szybko wiec mam nadzieje ze ludzie na Bali przygotowuja sie juz na mnie :P a wlasnie jeszcze sie zapytam jedna rzecz odnosnie wiz bo czytam rozne informacje i jako juz doswiadcoznego mezczyzne zapytam sie Ciebie :) Edyta |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.