Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Uwaga Kennedy safari |
| autor komentarza: tom-ek |
| data dodania: 2012-04-04 20:17:03 |
| treść: Jeśli słyszeliście o Kennedym i chcecie z nim jechać na safari to sprawdźcie dokładnie z którym Kennedym. Jest gość, który korzysta ze zbieżności imion i przypisuje sobie te wszystkie pozytywne opinie na które rzetelnie zapracował Kennedy Mutua. Jestem jedną z tych osób, która się świetnie bawiła i mogę potwierdzić super perfekcyjną organizację safari. Zresztą można opinie ludzi przeczytać na jego stronie www.kennedy-safaris.com. Spełniam jego prośbę. Obiecałem, mu że na forach podam tą informację. On uczciwie pracował na swoje dobre imię,a wystarczy, że ten drugi coś sknoci, wystawi ludzi i jemu potem przypną tą negatywną "łatkę". Jeśli safari z Kennedym - to tylko z Kennedy Mutua www.kennedy-safaris.com www.kennedy-safaris.viviti.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.