Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdminka]UWAGA.Zmiany zasad oceniania |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2012-04-05 02:47:31 |
treść: Może coś ode mnie, frekwencja na forum jak zawsze , kilka osób tylko. Dla mnie wygląda na to , że zrobiliśmy jeden krok do przodu kilka tygodni temu , a w niedługiej przyszłości zrobimy 2 kroki do tyłu , ponieważ ten rewolucyjny system będzie podobny do poprzedniego , nie pasuje "Podziwiam" mogą być plusy, a po co minusy , może po to żeby ułatwić klonom , innym artystom , którzy umyślnie będą zaniżać innych lub takich , którzy nie wiedzą co robią i również minusy będą wlepiać. Neutral byłby dobry może , gdyby wszyscy musieli oceniać , ale tak nie będzie. Tak jak pisałem poprzednio " podziwiam" bym raczej zostawił , i połączył go razem z oceną techniczną. "Podziwiam" byłoby dostawane za aspekt techniczny , walory estetyczne itd. , przydatność turystyczną Jedna lista , mniej problemów dla nas , łatwiejszy system dla Was. Co do jakości i ilości zdjęć , jeśli jest ich już za dużo , bo o tym również pisaliśmy kiedyś , to może zdjęcia , które w ciągu np. jednego miesiąca nie będą miały chociaż jednego "podziwiam" będą usuwane , to samo mogło by stosować się do starych zdjęć ze średnią np. poniżej 3.5 . Ta opcja o dawaniu sobie "podziwiam" powinna być usunięta również. w tym wypadku. Inną opcją jest limit zdjęć dla każdego , zostawały by najlepsze zdjęcia tylko. Byłoby rewolucyjnie , gdyby pomyślano również o zmianie "Top Autorzy" , a może tak np. 10 najlepszych zdjęć każdego autora razy ilość "podziwiam" Połączyło by to nowych ze starymi i system byłby bardziej bezstronny i sprawiedliwy dla wszystkich. Powodzenia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.