Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Australia one way za 2200PLN ? Możliwe !!! |
autor komentarza: sinaia |
data dodania: 2012-05-08 23:20:08 |
treść: Czesiu, a nie pomyslales o tym, że ja AUS traktuję jako odcinek na trasie do celu, ktoym jest Papua Nowa Gwinea ? Dla twojej wiedzy - wizę do PNG wydają w rzeczywistości w ambasadzie Australii, a warunkiem jej otrzymania jest okazanie się biletami na wjazd i wyjazd. Bilet wjazdowy do PNG jest jednoczesnie biletem wyjazdowym z AUS. Proste. Trzeba mi tylko teraz znaleźć takie bilety, ale chyba wspominałem juz o tym... napisałes czesio: Ocenić mozna koszt biletów na calej trasie... Powodzenia w ocenie - ja nie wracam drogą powietrzną :D Podając informację nie bylo moim celem poddawanie kosztów biletów jakiejkolwiek ocenie, to informacja dla tych, którzy mają zamiar tam lecieć jak kombinować by było niedrogo w jedna stronę, a kombinowanie powrotu to już inna sprawa. Ale i na ten temat coś moge powiedzieć: z Australii z miasta Darwin latają lokalne linie do lotniska na wyspie Bali (Indonezja) gdy sprawdzałem ostatnio bilet kosztował coś około 450zl. Z Bali mozna dolecieć lokalsem do Jakarty za ok.150-200zł. Z Jakarty do KL jeśli dobrze trafisz w promocję AirAsia dostarczy Cię za kolejne 200-300zł. Z KL do Europy to juz trzeba by solidnie pokombinować, ja nie muszę ponieważ plan jest: wracać lądem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.